Szülinapi party gyerekeknek? A tematikus szülinapi zsúrok egyre népszerűbbek a gyermekes szülők körében, ráadásul számos előnnyel járnak. Ezek a különleges események nemcsak felhőtlen szórakozást nyújtanak a gyerekeknek, hanem fejlesztik a kreativitást, erősítik a barátságokat és még az otthoni takarítással sem kell foglalkozni.

Egy tematikus szülinapi gyerekzsúr lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek a kedvenc témáikhoz kapcsolódó játékokkal és tevékenységekkel foglalkozhassanak. Ezzel egy időben valóra válhatnak a kis álmaik és akár találkozhatnak is a kedvenc figuráikkal vagy sorozatszereplőikkel. Szolgáltatásaink között több, mint 20-féle tematikus szülinapi zsúr található, nézzünk meg ebből néhányat!

anya pihen

Szülinapi gyerekzsúr a kisebbek számára

A tematikus szülinapi gyerekzsúrok egyedi és felejthetetlen élményeket nyújtanak a kisebb gyermekeknek, így nem maradnak el az óriási mosolyok és a gyermek örömteli ugrabugrálása sem. Ennél jobb érzés és örömtelibb pillanat nincs is a szülő számára, mint amikor a gyermeke álma valóra válik. Nézzük is meg, hogy milyen tematikus szülinapi zsúrok érhetőek el nálunk az apróbb gyermekeknek!

Mickey-Minnie

Egy szülinapi zsúr nem telhet el a klasszikus Mickey-Minnie páros nélkül! Így vannak ezzel a kisebb gyerekek is, akik imádják ezeket a kellemes és bájos kis karaktereket. Emellett a Mickey-Minnie témájú csapatjátékok és vetélkedők, valamint a dekoráció és az életnagyságú figurák biztosítják a gyermekek számára az emlékezetes pillanatokat.

anya pihen

Unikornis

Ezek az egyszarvúak csodás mitológiai lények – amiket rejtélyek és titkok öveznek. Ezt a titkos és megfoghatatlanul különleges érzést élheti át a gyermeked is, amikor a szülinapi party gyerekeknek ebben a tematikában váltja valóra a fantáziáját! Az unikornis témájú csapatjátékok, vetélkedők, mágikus eledelek, arcfestés és kézműves tevékenységek tovább fokozzák a gyerekek szórakoztatását.

anya pihen

Candy fánk

Ha szülinapi party gyerekeknek, akkor fánk! Ez az egyszerű, de nagyszerű édesség elképesztő színekben pompázik. Ennek nemcsak az íze, de már a látványa is jó érzéssel tölti el a legtöbb embert! A fánk-dekoráció mellett kvízjátékok, szülinapi kincskeresés, arcfestés és csillámtetkó, Buborék Disco, és számos más programlehetőség biztosítja a gyermekek számára a desszertek és a móka tökéletes kombinációját.

anya pihen

Szülinapi zsúrok a nagyobbaknak

A nagyobb gyermekek számára szervezett szülinapi gyerekzsúrok izgalmas és felejthetetlen élményeket nyújthatnak. Ebben az korosztályban gyakran merülnek fel olyan tematikák, amelyek illeszkednek az érdeklődési körükhöz és kedvenc szereplőikhez.

Az egyedi témák és tevékenységek segítségével a gyerekek szabadon kifejezhetik magukat és kipróbálhatják az új dolgokat is. Mutatunk néhány különleges szülinapi zsúr tematikát!

Wednesday

Wednesday misztikus világa és egyedi tánca ikonikussá vált a sorozat megjelenése után – éppen ezért elképesztően menő ilyen szülinapi zsúrt szervezni! A nagyobb gyerekek számára is vonzó ez a titkokkal övezett világ, nem csoda tehát, ha a részesei akarnak lenni Wednesday titkos báljának vagy megfejtenék akár a Nevermore Akadémia rejtélyét is!

anya pihen

Harry Potter

Egy másik igazán érdekes varázsvilágba csöppenhetnek a gyerekek a Harry Potter tematikus szülinapi gyerekzsúron. Itt felfedezhetik a Roxfort szellemeit, kipróbálhatják a Weasley fivérek játéktárát, különféle vetélkedőkön vehetnek részt, miközben egy asztali quiddich meccs is a szülinapi zsúr része lehet! Elsősorban nagyobb gyermekek számára ajánlott.

anya pihen

Ha szeretné feldobni gyermeke születésnapját egy igazán a személyiségéhez illő tematikus gyerekzsúrral, akkor érdemes felkeresnie minket elérhetőségeink egyikén! Több éves tapasztalatunknak köszönhetően megoldjuk Ön helyett a tervezést és a szervezést, így megússza az időigényes folyamatokat és még takarítani sem kell a fergeteges zsúr után!